Leggyakoribb párkapcsolati probléma: hűtlenség

SZERELMI HÁROMSZÖG

 

Munkahelyi viszony ami döntésképtelenné tesz? 

Hűtlen vagy és úgy érzed, hogy nem tudsz vállasztani? Lehet egyszerre két nőt/pasit szeretni? Felmerül benned, az  elhagyni a szeretőt lehetősége?

Az egyik pillanatban még úgy gondolod elhagyod a szeretődet, de ha erre gondolsz, akkor egy erős veszteség érzés mar beléd, és úgy érzed, ez nagy lemondás, lehet hogy mégsem vagy erre képes. Mivel évek óta vmi ilyesmi gondoskodás, szeretet vagy éppen szex hiányzik az életedből, és most amikor itt van és még alig élvezted ki, ezt nem teheted meg, hogy elengedd…most még nem.

A másik pillanatban azt gondolod, hogy képes vagy elhagyni a feleséged, a közösen felépített házatokat (amit úgy szeretsz, kert, garázs stb.) mert ez a kapcsolat már régóta nem az, amire te vágysz. Már hosszú ideje, hogy nincs meg az a fajta szex, szenvedély, intimitás, vágy köztetek ami régen megvolt, megváltozott a feleséged és úgy érzed, férfiként nem igazán vagy megbecsülve. Az is lehet, hogy ő még mindig vágyik rád, de te vagy az, aki már nagyon távolinak érzed őt magadtól. Ilyenkor úgy érzed elég erőd van, ahhoz, hogy kilépj ebből a házasságból és egy új életet kezdj.

Lebukott a férjed feleséged?

 Megcsaltak  és félsz, hogy végleg elhagyott  másik miatt?

“Megcsalt férj vagyok, két gyerekünk (9, 12) van. Kifelé irigyelt család voltunk, de nemrég rájöttem, hogy a feleségemnek viszonya van, már kb. 1 éve.”

“24eves házasok vagyunk,megcsalt a férjem, másfél évi kapcsolata után, azt mondta engem szeret,a másik csak kaland volt.Teljesen összetörtem és elzavartam otthonról. Ez 2 hete törtent, azóta albérletben van, és nem beszéltem vele,csak a gyerekeimen keresztül. Nem tudom hogyan tovább….”

Természetes, hogy felmerül benned a kérdés:  normális e amit érzek? 

Szeretőnek lenni örök másodiknak maradni?

Munkahelyi titkos kapcsolat, hogy lehetne ebből több?

Szeretőnek lenni méltatlan helyzet. Attól válik azzá, mert egy alárendelt szerepbe hozod magad a hűtlen féllel szemben.  Valójában egy függőség alakul ki benned, olyankor amikor hosszú ideig vagy benne egy titkos viszonyban.  Mikor felmerül már benned az a kérdés, hogy  tovább kellene lépni, de nem tudod hogyan tedd, akkor tudsz elindulni és változtatni a szerető vagyok helyzeteden igazán.

De persze és ezt saját tapasztalatomból tudom , ez nem ilyen könnyű. Nem könnyű kilépni a szeretőnek lenni helyzetből, mert úgy érzed, hogy sokat veszítesz és hogy talán soha nem lesz neked ennyire jó, mint most, kivéve azt a kis apróságot, hogy foglalt a pasi akibe beleszerettél…

Bűntudatod van azért, mert nem teszel semmit, hogy jobb legyen a kapcsolatod?
21 nap és minden más lesz!

Ez a program az én ajándékom. Ingyenes, mert segíteni szeretnék neked.
De mégis ára van. A figyelmed, az elköteleződésed az ára!

Magyarországra érkezett Gary Chapman

  Az 5 szeretetnyelv „atyja” a héten számos előadást tart országszerte Budapest, 2017. március 27....

Magyarországra érkezett Gary Chapman
Érzelem kifejezésének 5 lépése

Érzelem kifejezése a válás elkerülésének egyik fontos része.

Érzelem kifejezésének 5 lépése
Párkapcsolati kommunikáció 5 szintje

Miért lépnek félre vagy válnak el a legtöbben

Párkapcsolati kommunikáció 5 szintje
Munkahelyi viszony új fajtái

Átalakult munkavégzés kedvez a munkahelyi viszonyok kialakulásának.

Munkahelyi viszony új fajtái
Bocsánatkérés öt nyelve

Ha mégsem tudjuk megtenni a bocsánatkérést, aminek több oka lehet, akkor a felek háborúskodásba kezdhetnek, ami évekig is eltar

Bocsánatkérés öt nyelve
Elhagyom a feleségem

Elhagyni a feleségem a szeretőm miatt. Döntésképtelenségből való kilépés. A szeretői viszonyban a szerető fél identitása sérül

Elhagyom a feleségem

Felőröl az egész helyzet, közben sok a felelősséged a munkádban?
Lazítasz néha egy kis piával, droggal?

Ez a program az én ajándékom. Ingyenes, mert segíteni szeretnék neked.
De mégis ára van. A figyelmed, az elköteleződésed az ára!